TEAM WDJARCHITECTEN

De dienstverlening van WDJARCHITECTEN stoelt op de lange ervaring en vakkennis van Wessel de Jonge en Sander Nelissen. En op het enthousiaste en kundige team van vijftien tot twintig personen dat door hen wordt aangestuurd. De hooggekwalificeerde medewerkers hebben kennis van de verschillende schaalniveaus, van masterplanning tot interieur, van ontwerp tot uitvoering. Het team van WDJA werkt veelal op basis van ontwerpend onderzoek, en in wisselende samenstellingen; dat houdt het proces fris en innovatief.

Wij werken voor ieder project met een vast team onder leiding van een senior projectarchitect. Op deze wijze wordt kennis optimaal gedeeld. Door de compacte bedrijfsopzet blijven de communicatielijnen kort. Telkens wordt een multidisciplinair team samengesteld op basis van de kennis en kwaliteiten van de medewerkers, waarbij enthousiasme en team spirit gestimuleerd worden. Zo ontstaat er een inspirerende samenwerking waarbij ruimte is voor het inbrengen van nieuwe idee├źn. Naast ons reguliere team maken wij graag gebruik van een vast netwerk van goed-geoutilleerde externe dienstverlenende bedrijven en professionals.

Arno de Vries, Freddie Slot, Jeroen Semeijn, Karin Wolf, Linde Petit dit de la Roche, Mario Lingga Wisnugraha, Matthijs de Kraker, Paula Ebert, Robine van Gaalen, Roel van der Klaauw, Sander Nelissen, Wessel de Jonge, Wilbertjan Vlot